OVER ONS

DE SMAKEN EN AROMA’S VAN SAVEURS

In de wijk Sint Pieter is het in 2001 allemaal begonnen in een klein, oud winkeltje op de hoek van de straat. Een paar jaar later is de zaak voortgezet in de gewelvenkelders van Mosae Forum. Een prachtige, stijlvolle traiteurwinkel met de heerlijkste verse maaltijden, ambachtelijke vleeswaren, fingerfood, kazen, soepen, dagverse salades, wijnen en natuurlijk het alom bekende gehaktbrood.

Kwaliteit, liefde en verbeelding zijn de ingrediënten van de keuken van Saveurs. Een breed scala van heerlijkheden om mee naar huis te nemen zijn het resultaat.

In mei 2024 stoppen wij met de winkel in Mosae Forum en verhuisd onze keuken naar een productiekeuken in Sittard. Hier produceren wij al dit lekkers voort. Echter momenteel voor horeca, verswinkels en catering. M-angé is onze nieuwe naam.

HET ALOM BEKENDE SAVEURS GEHAKTBROOD

Het Saveurs gehaktbrood was onmiskenbaar in onze traiteurwinkel en blijft bestaan!
Deze is te koop in diverse delicatessen winkels in heel Nederland. Stuur ons gerust een mail waar deze in jou buurt verkrijgbaar is.
Deze wordt gemaakt van maar liefst 750 gram (h)eerlijk gehakt, Limousin rundvlees en Duroc varkensvlees. Met de hand gedraaid en omwikkeld met een krokant jasje van ambachtelijk brood paneer. Eerlijk, ambachtelijk en duurzaam, dat proef je!